Hot Wheels Unleashed populairste game van Milestone

Hot Wheels Unleashed

Als raceliefhebber was ik best onder de indruk van wat Milestone afleverde met Hot Wheels Unleashed. Het bleek een ontzettend plezante en toegankelijke arcaderacer te zijn met een grote dosis nostalgie.

Blijkbaar is dat ook heel wat gamers en ouders niet ontgaan, want Hot Wheels Unleashed blijkt de snelst verkopende game ooit te zijn voor de Italiaanse ontwikkelstudio. Wat er meteen ook voor zorgt dat dit de populairste game is van Milestone.

Uiteraard heeft de bekende merknaam van Hot Wheels daar zeker iets mee te maken. Want ouders die niet zo thuis zijn in de gamewereld kopen toch sneller een game waarop een bekende merknaam plakt.

In het verleden stond dit regelmatig gelijk aan middelmatige games, maar met Hot Wheels Unleashed bewijst Milestone dat er toch goede games kunnen voortvloeien uit een samenwerking met een bekend merk.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.