Pragalicious serveert: Hot Wheels Unleashed (Preview Build) op PC

Wij mochten aan de slag met de preview build van de nostalgische racer Hot Wheels Unleashed. In deze gameplayvideo krijg je al een beeld van wat je mag verwachten van deze plezante racegame.

Lees zeker ook even de preview na en kom te weten waarom je Hot Wheels Unleashed zeker op je radar moet houden!

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.