Loop Hero nog tot 17u gratis te claimen in de Epic Games Store

loop-hero-free

Epic Games geeft tijdens de feestdagen elke dag een gratis game weg. Het is dus de moeite om elke dag even een kijkje te nemen in hun launcher. Vandaag kan je nog tot 17u de geprezen indiegame Loop Hero helemaal voor niets claimen!

Loop Hero lijkt op het eerste zicht op een dungeon crawler maar is eigenlijk een card game. Door het toedoen van The Lich is de wereld in een oneindige loop terecht gekomen. Je kan kiezen uit verschillende klassen en kaartendecks om vervolgens op avontuur te gaan en vijanden te verslaan.

Laat je niet door de pixel-graphics afleiden, want deze game is het spelen absoluut waard.

Het enige wat je moet doen is inloggen in de Epic Games Store en de gratis game aan je game-bibliotheek voor €0 toevoegen. Zo simpel kan het zijn!

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.