De meest uitgespeelde game van 2021 is Resident Evil Village

Games uitspelen is voor mij een erezaak. Elke single player game die ik start, speel ik ook helemaal uit. Het verhaal en de nevenmissies bedoel ik dan, niet al de trophies zoeken. Want als ik meerdere single player games tezamen speel, dan vind ik het altijd moeilijk om terug te keren van de ene naar de andere.

Dat levert vaak wel een backlog op, maar hey, je moet er iets voor over hebben. En die andere games komen later sowieso aan de beurt.

Maar een game die ik dit jaar zeker niet ga (uit)spelen is Resident Evil Village, want daar ben ik niet genoeg man voor… En dat maakt een uitzondering van mij want Capcoms horrorspel is de game die het vaakst werd uitgespeeld dit jaar.

Daarna gevolgd door Metroid Dread, Ratchet & Clank: Rift Apart, It Takes Two en Super Mario 3D World + Bowser’s Fury.

Het hele lijstje, ook met de minst uitgespeelde games kan je bekijken via HowLongToBeat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)