Nieuwe uitgebreide New World-video toont aankomende verbeteringen

New World

Amazons mmorpg New World blijft een zorgenkindje. Nochtans had dit wel iets kunnen worden, en voor velen misschien een alternatief kunnen worden voor bijvoorbeeld World of Warcraft. Maar het liep dus even anders…

In een lange video heeft New World-ontwikkelaar Amazon Game Studios ruimschoots de tijd genomen om ons een update te geven waarin wordt uitgelegd wat er in het verschiet ligt voor deze nog steeds manke MMORPG.

De video-update begint met Rich Lawrence, het hoofd van de studio, die toegeeft dat in de pogingen van het team om genoemde glitches te verhelpen, die veranderingen vaak meer problemen veroorzaakten dan oplossingen.

Lawrence zegt. “Wat we hebben geprobeerd te doen is de nieuwe features zoveel mogelijk in balans te brengen met onze fixes. En wat we ontdekt hebben is dat we een snelheidslimiet hebben. We gaan te snel, eerlijk gezegd.”

Lawrence zegt dat het team van plan is zich meer te richten op het zorgen dat patches volledig klaar zijn voor release, het vertragen van het tempo voor meer analyse. Met andere woorden, de ontwikkelaars zullen zich richten op het produceren van patches die minder maar grotere functies hebben met minder bugs.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)