Opgelet voor online Elden Ring spoilers

Een dikke maand geleden stond de Elden Ring Closed Network Test op het programma. Dit is helaas niet zonder gevolgen gebleven. Het internet staat namelijk vol met spoilers over de game nadat dataminers toegang hebben gekregen tot heel wat bestanden. Wees gerust, dit artikel zal geen spoilers bevatten.

Nadat hackers een manier hadden gevonden om de PlayStation 4-hardware te jailbreaken, kregen dataminers opnieuw toegang tot de Elden Ring Closed Network Test. Hier vonden zij heel wat bestanden zoals quest- en stemgegevens die belangrijke delen van het plot van de game onthullen.

Volgens website VGC, die ook niet in detail willen treden over de inhoud van de bestanden, gaat het om zo’n 3000 gelekte bestanden die bestaan uit spraakbestanden, gegevens over personages, verschillende animaties en dialoogscripts van de quests.

De release van Elden Ring komt dichter in het vizier. En wat kan er hatelijker zijn dan nu al op de hoogte zijn van endgame inhoud? Om dit te voorkomen kan je de komende tijd maar beter voorzichtig zijn met het lezen van artikels over Elden Ring of het bezoeken van verschillende forums.

Elden Ring zal op 25 februari 2022 verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Als je toch graag iets over de game te weten wilt komen, bekijken dan zeker onderstaande Story Trailer of lees de preview van Luca en Yakkoi eens na.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.