Nieuwe Horizon Forbidden West-trailer toont drie dinobots

Horizon Forbidden West

Het is nog steeds uitkijken naar de release van Horizon Forbidden West, en de nieuwe trailer maakt het wachten er niet makkelijker op.

In de trailer krijgen we drie dinobots te zien, je weet wel die kruising tussen machines en dino’s die ons het leven in de voorganger bij momenten niet makkelijk maakten. Herinner u die gigantische boss battle tegen die mechanische T-rex.

Vandaag maken we kennis met de Rollerback, Sunwing en Slitherfang.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)