Metroid Dread ontwikkelaar werkt aan nieuwe game met codenaam ‘Project Iron’

Metroid Dread

MercurySteam, de ontwikkelaar van Metroid Dread, werkt samen met uitgever 505 Games aan een nieuwe third-person actie-RPG die zich afspeelt in een dark fantasy wereld. Digital Bros deelde dit nieuws via een persbericht.

Naast de codenaam ‘Project Iron’ is er nog maar weinig bekend over het spel. De game zou uitkomen op pc en consoles, de eerste investering bedraagt 27 miljoen euro wat dan toch doet blijken dat we een product van hoge kwaliteit kunnen verwachten.

MercurySteam werd in 2002 opgericht en heeft naast het dit jaar uitgekomen Metroid Dread onder andere Metroid: Samus Returns, Castlevania: Lords of Shadow en Spacelords ontwikkeld.

Ardtieboy gaf Metroid Dread een 9/10, check dus zeker zijn review.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.