Arnold Schwarzenegger speelt hoofdrol in World of Tanks kersttrailer

Actieheld Arnold Schwarzenegger die je zeker kent van de Terminator- of Predator-films is nog steeds niet versleten. Reden genoeg voor Wargaming om de man een hoofdrol te geven in hun kersttrailer.

De trailer verteld het verhaal van Johnny die ruim 30 jaar geleden een brief had geschreven die tot heden niet was aangekomen. Ondanks dat het pas na drie decades werd afgeleverd, wist Arnold gelijk wat hij moest doen: in zijn choppa springen en Kleine Johnny bezoeken.

Holiday Ops is een in-game evenement die elk jaar tijdens de feestdagen en een stukje in het nieuwjaar plaatsvindt in World of Tanks op de PC. Als taak moeten spelers een speciaal ingericht kerstdorp versieren met decoraties die verzameld moeten worden. Hoe meer decoraties des te meer er een feestelijke sfeer ontstaat en de spelers beloond worden met in-game cadeaus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)