Nieuwe The Witcher-trailer focust op Geralt en Yennefer

Tegen meer ‘The Witcher’ zeg ik nooit neen. Netflix heeft een nieuwe trailer uitgegeven van het aankomende tweede seizoen, één van de hoofdthema’s wordt de relatie tussen Yennefer en Geralt.

Tijdens het eerste seizoen kon je al opmerken dat de relatie tussen Henry Cavill’s Geralt of Rivia en Anya Chalotra’s Yennefer of Vengerberg een bepaalde sfeer creëerde. De trailer heet ‘The Last Wish’, wat ook de naam van het eerste boek in The Witcher-reeks is.

Het tweede seizoen is vanaf 17 december te zien op Netflix.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.