fbpx

Nieuwe map van Call of Duty: Warzone officieel bekendgemaakt

Binnen exact één week kunnen we aan de slag met Call of Duty: Vanguard & Warzone Season 1. In afwachting daarvan heeft Activision de nieuwe map van Warzone, genaamd Caldera, bekendgemaakt. En daar hoort uiteraard ook een trailer bij.

De afbeelding van de map vertelt ons dat Call of Duty: Warzone Season 1 van start gaat met ‘Operation: Vulcan’ en zich zal afspelen ‘somewhere in the Pacific’.

Op de map staan de namen van de 15 zones vermeld waar de spelers kunnen neerstrijken en waar zich tal van bezienswaardigheden bevinden. De 15 zones zijn: Arsenal, Docks, Runway, Ruins, Mines, Peak, Beachhead, Village, Lagoon, Airfield, Fields, Sub Pen, Power Plant, Capital en Resort.

De release van Caldera werd onlangs uitgesteld tot 8 december en zal de oorspronkelijke map van Verdansk vervangen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d