Aliens: Fireteam Elite’s seizoen 2 verschijnt 14 december

Op zoek naar een coole coöp shooter met een scifi tintje waarin je op lelijke aliens kan knallen? Dan moet je zeker Aliens: Fireteam Elite checken. En net als een heel pak andere titels werken ze ook hier met seizoenen.

Na de release in september van Season 1: Phalanx, bevat dit nieuwe seizoen gratis items voor alle spelers, waaronder een nieuw speltype genaamd Point Defense.

Dit snelle alternatief voor de Horde-modus daagt spelers uit in een nieuwe op overleven gebaseerde defensieve wedstrijd waarin je fireteam 3 verschillende strategische punten moet beschermen, repareren en behouden tijdens meerdere aanvalsgolven van het xenomorph-korf.

Spelers kunnen tijdelijke verbruiksartikelen kopen om de kansen gelijk te maken door Fabrication Points te gebruiken die ze tijdens het speltype hebben verdiend, en ze kunnen tot 20 nieuwe beloningen vrijspelen door het speltype op verschillende moeilijkheidsgraden te voltooien.

Seizoen 2: Point Defense bevat de volgende gratis content:

  • Nieuw speltype: Point Defense.
  • Nieuwe Feature: Lifetime Stats
  • Nieuwe wapens, toevoegingen en cosmetica toegevoegd aan het spel als Point Defense beloningen of in de in-game winkel.
  • Nieuwe uitdagingskaarten.

Tegelijk met de release van Season 2 zal ook het tweede Endeavor Pass DLC Pack, The Nostromo Salvage Pack, beschikbaar komen. Dit pakket komt uit een 57 jaar durende hyperslaap en bevat meer dan 20 exclusieve items, waaronder twee skinontwerpen voor de Nostromo-klasse, acht kleuren wapens, vier stickers, vier hoofdaccessoires, vier emotes en nog veel meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)