Fortnite The Minty Legends Pack: kopen of niet?

Fortnite Minty Legends Pack

Het zevende seizoen van het tweede hoofdstuk van Fornite loopt bijna ten einde en het is dan ook gissen naar wat we in dat nieuwe hoofdstuk mogen verwachten. In tussentijd mogen we ons opwarmen aan een nieuw pack waarin we een karrenvracht aan in-game cosmetics terugvinden.

Want draai het hoe je het wil, in Fortnite wil je opvallen met de unieke skins die jouw personage heeft. En dat ga je met de drie skins die in deze Minty Fresh Pack zitten zeker doen! Of dat nu ook een goeie zaak is, daarover vertel ik later iets meer.

Een frisse lading skins en accessoires

In deze Minty Legends Pack vind je drie nagelnieuwe skins terug die enkel in deze pack te vinden zijn. Dit wil zeggen dat deze normaal gezien nooit in de shop zullen komen als losse skins én dat je hierbij dus vrij zeker kan zijn dat je er best uniek zal uitzien tijdens je potjes Fortnite. Met Fresh Aura, Mint Bomber en Skellemint Oro krijg je drie uiteenlopende skins voorgeschoteld waarin je zeker een favoriet zal vinden. Mijn voorkeur gaat bijvoorbeeld uit naar de Skellemint Oro-skin omdat die er écht wel uitdagend uitzien op het slagveld.

Naast de skins vinden we ook drie verschillende Back Blings terug die een uitstekende match zijn bij de drie verschillende skins. Daarnaast zitten er ook nog drie pikhouwelen in het Minty Legends Pack zodanig dat je ook nog eens met een frisse stijl je resources kan minen. Tot slot krijg je ook nog een geanimeerde Fire Mint-wrap én 1.000 V-Bucks om uit te geven in de digitale Fortnite-shop.

Dit is de volledige lijst met skins en items die in het Minty Legends Pack zitten:

 • Fresh Aura-skin
 • Minty Bomber-skin
 • Skellemint Oro-skin
 • Minty Multipack Back Bling
 • Spearmint Satchel Back Bling
 • Minty Mantle Back Bling
 • Minty Mountaineer-pikhouweel
 • Freshbreaker-pikhouweel
 • Triple Mint Scepter-pikhouweel
 • Fire Mint wrap
 • 1.000 V-Bucks

Opvallen is niet altijd aangeraden

Al deze skins, Back Bling en pikhouwelen onderscheiden zich allemaal door hun unieke kleurenschema: donkerpaars met blauw en felgroene accenten. Dit ziet er zonder overdrijven écht wel cool uit. Zeker de rokende groene ogen. Het nadeel is wel dat je met deze skins best hard opvalt op het slagveld. Dit komt omdat de kleuren van deze skins hard afsteken tegen de rode en oranje kleuren die de huidige map kenmerken. Of het aan de skins lag of mijn skills weet ik dus niet, maar ik werd wél meer en sneller afgeschoten met mijn Skellemint Oro-skin dan wanneer ik met mijn Mandalorian-skin speelde.

CONCLUSIE

Of je deze Minty Legends Pack moet aanschaffen, laat ik in het midden. Dat hangt namelijk volledig van je eigen voorkeur en smaak af. €29,99 blijft natuurlijk veel geld voor drie skins, drie Back Bling, drie pikhouwelen, een wrap en 1.000 V-Bucks. Maar hoe je het ook draait of keert, je haalt er wél een unieke look mee in huis. Al had Epic Games er wat mij betreft toch een glider mogen bijsteken, want dat had het plaatje écht wel compleet gemaakt. Al krijg ik nog steeds jaloerse blikken van mijn kinderen op mij afgevuurd wanneer ik een van deze skins draag tijdens onze gezamenlijke potjes Fortnite.

Fortnite: The Minty Legends Pack
Beschikbaar op
PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X|S / Switch / PC
Gespeeld op PlayStation 5
Officiële website: epicgames.com

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Fortnite The Minty Legends Pack: kopen of niet?'

Reacties zijn gesloten.