Call of Duty: Warzone/Vanguard Pacific-update uitgesteld

Call of Duty: Vanguard Zombies

Wanneer we tegenwoordig over Call of Duty spreken, dan moeten we zowel Warzone als Vanguard vermelden. Qua content ga je ons voorlopig niet horen klagen, al wordt het wel tijd dat zombies en Season 1 officieel van start gaan…

Maar op de start van Season 1 zullen we nog een ietsje langer, namelijk een week, moeten wachten. De update, die als titel Pacific meekreeg, zal pas plaatsvinden op 8 december en niet op 2 decxember zoals voorzien was.

De eerste seizoensupdate van Vanguard bevat nieuwe maps en modi, een update voor de Zombies-modus en de toevoeging van nieuwe gear en wapens die spelers moeten verdienen. Warzone Pacific voegt een kaart genaamd Caldera toe aan Warzone, en deze is 24 uur exclusief speelbaar voor gamers die Vanguard hebben.

Een reden gaven ze bij Activision niet mee, maar we vermoeden dat ze daar momenteel de handen vol hebben met andere (recht)zaken en de perikelen rond hun CEO Bobby Kotick…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)