Zet je koeien op stal in Farming Simulator 22 launch trailer

Gamers met een voorliefde voor het boerenleven, de boerenstiel of stoere landbouwvoertuigen, die kunnen zich vanaf vandaag uitleven in Farming Simulator 22.

Farming Simulator 22 is nu verkrijgbaar voor pc en consoles. Ontwikkelaar en uitgever GIANTS Software heeft de grootste, meest uitgebreide boerderijsimulator ooit gemaakt, inclusief een heleboel nieuwe features – van productielijnen die landbouwimperiums snel laten groeien tot crossplay-multiplayer.

Boerderijen worden groter – net als de serie

Farming Simulator 22 verbetert de landbouwervaring in alle facetten: wisselende seizoenen zorgen voor nieuwe (besneeuwde) uitdagingen, productieketens garanderen meer diepgang en nieuwe grondbewerkingsmethodes zorgen voor meer agrarische diversiteit, terwijl spelers dankzij het verbeterde geluidsontwerp helemaal op kunnen gaan in de ervaring.

Gloednieuwe manieren om je boerderij te bouwen en personages te maken bieden spelers meer creatieve vrijheid dan ooit op drie verschillende maps, geïnspireerd door Zuid-Frankrijk, het Midwesten van de VS en het Europese Alpengebied. Alle soorten boeren kunnen hun favoriete landschap kiezen om er hun boerderij te bouwen en zich verdiepen in landbouw, bosbouw en veeteelt.

Daarbij bepalen spelers zelf of ze zich richten op de grote verscheidenheid aan gewassen of liever dieren houden, zoals koeien, schapen, kippen, varkens, paarden en zelfs bijen. Dankzij de cross-platform multiplayer is het makkelijker dan ooit om samen te werken met andere spelers.

Met meer dan 400 getrouw nagemaakte voertuigen en apparaten van merken als Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Massey Ferguson, New Holland, Valtra en vele andere, is het aanbod aan landbouwmachines ook gegroeid, inclusief nieuwe categorieën waarmee boeren weelderige wijngaarden en olijfboomgaarden kunnen maken. Druiven, olijven en sorghum zijn toegevoegd aan de gewassen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)