Eerste beelden nieuwe 2d-vechtgame van Riot Games onder de naam Project L

Project L Riot Games

Project L is de aankomende vechtgame van Riot Games die zich afspeelt in het Runeterra-universum. Ontwikkelaar Riot Games heeft nieuwe beelden getoond en inhoudelijke details bekendgemaakt. De game komt ten vroegste in 2023 uit.

De tag-team-fighter is al een tijdje in ontwikkeling, de game werd voor het eerst aangekondigd in 2019. De update over Project L komt samen met het succes van de Netflix serie Arcane.

De ontwikkelaars van Project L zeggen dat de game verre van af is, hoewel de gameplay in de video onderaan er toch al netjes uitziet. Riot belooft updates te blijven geven in 2022.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.