Halo Infinite gaat gold en verschijnt 8 december

Halo Infinite

Als er één game is waar ik dit jaar waarschijnlijk het hardst naar uitkeek, dan is dat ongetwijfeld Halo Infinite. Ik was erbij 20 jaar geleden toen de eerste verscheen, en ik heb inmiddels alls Halo-games uitgespeeld.

Daar waar ik vroeger de multiplayer links liet liggen, ben ik nu helemaal verknocht aan Halo Infinites multiplayer. Ik kan trouwens ook meegeven dat het battle pass progressiesysteem werd aangepast, en dat je deze nu sneller kan levellen. Gelukkig maar want die skin van level 95 is supervet. Ik heb trouwens de game zowel op mijn gaming laptop als Series X geïnstalleerd, om maar te zeggen…

Het spreekt uiteraard voor zich dat ik ook razend benieuwd ben naar de single player. En daar hoef ik me alvast geen zorgen om te maken zo blijkt. De game heeft de goudstatus bereikt, en zal dus (tenzij de wereld vergaat) op 8 december in de rekken liggen.

Daarna is het echter jammer genoeg wachten tot 22 mei op verdere content, namelijk de campaign co-op en Forge mode, voor Halo Infinite.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)