Mass Effect Legendary Edition weldra in Xbox Game Pass?

Mass Effect Legendary Edition

Ik heb in het verleden al de Mass Effect-games uitgespeeld, en daarbij ook genoten van het fel verguisde Andromeda. Feit is dat ik niet meteen de Legendary Edition ga aanschaffen om ze allemaal nog eens te herspelen. Maar wat als ze gratis worden?

Gratis? Wel als je een Xbox Game Pass hebt, die wel betalend is natuurlijk, dan is het niet ondenkbaar dat je in de (nabije) toekomst ook aan de slag kan met de Mass Effect Legendary Edition.

Om te beginnen werken EA (Play) en Xbox (Game Pass) samen zoals je weet, en ten tweede kreeg de game het voorbije weekend, al dan niet per ongeluk, een Game Pass-label opgespeld op de Poolse Microsoft Store. Dat logo werd inmiddels weer verwijderd maar toch, het stond er toch.

Toeval, vergissing of een voorbode op wat komen gaat?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)