Halo Infinite-team houdt progressie Battle Pass in de gaten

Halo TV Series

Sinds kort kunnen we aan de slag met de zeer aangename multiplayer van Halo Infinite. Deze is free-to-play, en heeft ook een Battle Pass. Al is er met die laatste iets vervelends aan de hand.

Om te beginnen duurt Season 1, genaamd Heroes of Reach, tot 22 mei 2022. Dat geeft het team de mogelijkheid om alles te monitoren zodat ze met een kick ass Season 2 kunnen komen.

Uiteraard hoort hier ook een Battle Pass bij. Wil je het onderste uit de kan halen, dan is de Premium Battle Pass (2800 credits) zeker iets voor jou met zijn 100 levels waarvan je er 25 gratis krijgt. Mag het iets soberder dan schaf je gewoon de basis Battle Pass aan en betaal je 1000 credits (9,99 euro).

Maar hier wringt het schoentje: die levels kruipen vooruit als een slak, een erg trage slak bovendien. Je krijgt geen punten voor kills of gewonnen matches, enkel voor het voltooien van challenges. Daar waar ik in Vanguard bijvoorbeeld op een uur tijd toch wel een paar levels stijg, is dat bij Infinite andere koek. En dat is niet fijn.

Dat laat ook de community uitgebreid weten via diverse kanalen. Het team achter de game heeft nu besloten om de situatie in de gaten te houden.

FYI the team is looking at Battle Pass progression and gathering data from yesterday’s sessions and we’ll share updates as we have them,” zegt Community Director Brian Jarrard via Twitter. “Please continue to share feedback and raise flags as you see them.

Ik heb er zelf al heel wat uren opzitten, en ben nog maar level 2, ook al voltooi ik de vele challenges (die niet echt moeilijk zijn). Maar ik zou het toch leuk vinden als ik rewards zou krijgen voor kills en gewonnen matches zoals in Vanguard bijvoorbeeld.

Voorlopig denk ik er dus niet aan om die Battle Pass aan te schaffen. Al is die skin aan level 95 echt retecool!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)