Razer lanceert allereerste draadloze PS5-headset met Razer HyperSense

Headsets, je hebt ze echt wel nodig als je optimaal wil genieten van je favoriete games. Ongeacht of het nu om single player of multiplayer games gaat. Dat weten ze ook bij hardwarefabrikant Razer.

Ter info: we hebben de headset zelf niet getest, deze info komt uit het persbericht.

Razer breidt zijn console-lineup uit met een serie nieuwe draadloze headsets en oplaadstandaards voor de PlayStation 5. Door de zwart-witte motieven en kenmerkende blauwe accenten passen de nieuwe Kaira headsets goed bij de PlayStation 5-console en de DualSense Wireless Controller.

Ook heeft Razer de Quick Charging Stand gelanceerd in een reeks bijpassende kleuren zodat iedere gamer zijn PS5 DualSense Wireless Controller kan matchen met zijn oplaadstandaard.

Kaira Pro en Kaira

De Kaira Pro is Razers eerste draadloze headset voor PlayStation 5 die gebruik maakt van Razer HyperSense. Dit is een intelligente haptische technologie die trillingen produceert op basis van geluidssignalen. De Razer Kaira Pro is voorzien van Razer TriForce Titanium 50 mm Drivers voor optimale helderheid. Het lichte gewicht garandeert comfort tijdens langdurig gebruik. 

Met de afneembare Razer HyperClear Supercardioid Mic richt de Razer Kaira Pro richt op een strakke richtingskarakteristiek. Daarnaast worden ongewenste achtergrondgeluiden onderdrukt zodat de stem helderder klinkt.

De draadloze headset heeft ook een ingebouwde microfoon voor mobiel gebruik. Gebruikers kunnen de headset verbinden met telefoons via Bluetooth en met PS5, PS4, pc, en andere apparaten die een USB-C- of USB-A-poort hebben via een meegeleverde 2,4 GHz USB-C Razer HyperSpeed Dongle (USB-A-adapter inbegrepen).

Een aantal van de belangrijkste kenmerken van de Kaira Pro zijn:

  • Razer HyperSense
  • Razer TriForce Titanium 50 mm Drivers
  • Afneembare Razer HyperClear Supercardioid Mic
  • Razer SmartSwitch om te schakelen tussen 2.4 GHz en Bluetooth
  • Razer Chroma RGB, aanpasbaar via de Razer Chroma RGB Mobile App

Meer informatie over de Razer Kaira Pro is hier te vinden.

De PlayStation 5 headset-lineup wordt verder uitgebreid met de Razer Kaira. Op zowel de console als op mobiele toestellen, ervaren gamers optimaal gebruiksgemak met Razer SmartSwitch, waarmee naadloos geschakeld kan worden tussen 2.4 GHz en Bluetooth. 

Enkele van de belangrijkste kenmerken van de Kaira zijn:

  • Razer TriForce 50 mm Drivers
  • Razer HyperClear Cardioid Mic
  • Razer SmartSwitch om te schakelen tussen 2.4 GHz en Bluetooth

De nieuwe draadloze Razer Kaira Pro en Razer Kaira voegen zich bij de bedrade Razer Kaira X die al in september 2021 werd gelanceerd.

Quick Charging Stand

Razer heeft ook de Razer Quick Charging Stands gelanceerd. De standaards zijn ontworpen in een reeks bijpassende kleuren die passen bij de op het sterrenstelsel geïnspireerde PS5 DualSense Wireless Controllers. De Razer Quick Charging Stand laadt controllers in minder dan 3 uur volledig op, zodat gamers hem snel weer kunnen gebruiken. Hij is verkrijgbaar in het wit, zwart en rood.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)