Splinter Cell Chaos Theory is gratis te verkrijgen in de Ubisoft Store

Splinter Cell Chaos Theory

Ubisoft geeft momenteel de beste Splinter Cell-game gratis weg, Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory. Vanaf vandaag tot 25 november kunnen pc-gamers hun gratis exemplaar claimen in de Ubisoft Store.

Chaos Theory speelt zich af in 2008; de Japanse economie is ingestort en er zijn aanwijzingen dat dit te wijten is aan een virus afkomstig uit Zuid-Korea. De Japanners vragen de Amerikanen om hulp. Zij sturen Sam Fisher er op uit om kritische informatie te verzamelen in vijandig gebied.

Veel plezier ermee!

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.