Fall Guys: Ultimate Knockout verschijnt dit jaar niet meer op Nintendo Switch en Xbox

Fall Guys werd vorig jaar een onverwachte hit op pc en Playstation 4. Ontwikkelaar Mediatonic kondigde eerder aan dat een lancering op andere platforms gepland was voor deze zomer, maar toen werd het plots stil.

Het uitstel was te wijten aan de aankoop van Mediatonic door Epic Games. Nu zouden er meer middelen en mogelijkheden zijn voor het Fall Guys team om tijd te investeren in de versies van de game voor Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X en Series S.

Het zesde seizoen van Fall Guys is inmiddels begonnen. Op de website van Fall Guys valt te lezen wat spelers kunnen verwachten.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.