Jurassic World Evolution 2 krijgt met het Early Cretaceous Pack nieuwe dino’s

Jurassic World Evolution 2

Jurassic World Evolution 2 is een must have voor iedereen die iets heeft met dino’s of de Jurassic filmsaga. En om de game lekker fris te houden krijgen we er extra dino’s bij.

Jurassic World Evolution 2: Early Cretaceous Pack, dat je 7,99 euro kost, breidt je park uit met vier prehistorische diersoorten. Reken hier op dinosaurussen die op het land leven, zeereptielen en vliegende reptielen. Deze majestueuze soorten voelen levendiger dan ooit als ze een territorium beheren en gloednieuwe gedragingen vertonen wanneer ze met elkaar omgaan, vechten om dominantie en intelligent reageren op de wereld om hen heen.

Dit pakket bevat:

  • Kronosaurus is vernoemd naar de koning van de Titanen, Kronos, want het is een van de grootste pliosaurussen ooit, een vleesetende soort zeereptielen met krachtige, peddelachtige flippers om hem te helpen zijn prooi te vangen.
  • Dsungaripterus is een kleine en stevige pterosaurus, gemakkelijk te herkennen aan zijn kenmerkende hoofdkam en zijn lange, gebogen kaak.
  • Minmi is een kleine, tankachtige dinosaurus die behoort tot de ankylosaurusfamilie. In tegenstelling tot andere ankylosauriërs heeft hij horizontaal georiënteerde beenplaten die langs de flanken van zijn rug lopen, waardoor de Minmi goed beschermd is tegen roofdieren.
  • De Wuerhosaurus maakt deel uit van de stegosauridefamilie van dinosauriërs. Hij zit laag bij de grond om zich te voeden met lagere vegetatie en gebruikt staartstekels als verdediging tegen mogelijke roofdieren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)