Total War: Warhammer 3 vanaf dag één beschikbaar op Xbox Game Pass

Total War Warhammer 3

Sega loste nog maar net het heugelijke nieuws over de officiële releasedatum van Total War: Warhammer 3. Via Twitter is bekendgemaakt dat de game vanaf de releasedatum beschikbaar zal zijn op Xbox Game Pass.

Total War: Warhammer 3 wordt op 17 februari 2022 uitgebracht en zal op de moment van release beschikbaar zijn voor iedereen met een Xbox Game Pass. Dit geldt natuurlijk alleen voor PC gamers.

Total War: Warhammer 3 is het einde van een grote fantasy-strategy trilogie.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.