League of Legends Champion Jinx zit nu in Fortnite

Fortnite Jinx

Fortnite is weer een commerciële cross-over rijker. Riot Games laat weten dat Jinx, de populaire League of Legends Champion, beschikbaar is in Fortnite.

De komst van het personage is onderdeel van een deal tussen Fortnite-uitgever Epic Games en League of Legends-uitgever Riot Games. De games van Riot waaronder League of Legends en Valorant zijn vanaf nu beschikbaar in de Epic Games Store.

De toevoeging van het League of Legends personage aan Fortnite heeft vooral een promotionele functie. Jinx is het hoofdpersonage in de aankomende animatieserie Arcane. De serie wordt op 6 november uitgezonden op Netflix. Het is de eerste Netflix-serie die debuteert met co-streaming exclusief op Twitch.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.