Releasedatum voor Total War: Warhammer 3 bekend

Total War: Warhammer 3

Eindelijk! We wisten al dat het ergens in 2022 ging zijn, maar nu weten we het zeker. Noteer in jullie agenda 17 februari 2022 want dat is de releasedatum van Total War: Warhammer 3.

De game verschijnt op pc en dat via zowel Steam, de Epic Games Store als de Xbox Game Pass. Wie een pre-order plaatst, krijgt het Ogre Kingdoms Race Pack als bonus.

Er zullen verschillende special editions zijn. De Day One Edition, verkrijgbaar op 17 februari, komt met een dubbelzijdige poster van de Warhammer III campaign map en een set Chaos Icon stickers. De Limited Edition, die op dezelfde dag verkrijgbaar is, komt met een Embossed Metal Case.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.