Check de kaart van de nieuwe Call of Duty: Warzone-map Caldera

Warzone Pacific map

Het evenement van Activision rondom de lancering van Call of Duty: Vanguard heeft ook wat meer duidelijkheid geschept rond de nieuwe Warzone-map Caldera. Er werden speciale jassen weggegeven met daarop de kaart van de nieuwe map. 

Overweldigende bossen, grote rotsen, prachtige witte stranden en mysterieuze ruïnes. Zo kunnen we de nieuwe Call of Duty: Warzone Pacific map Caldera in één zin omschrijven. Qua grootte is de map vergelijkbaar met Verdansk. Op de kaart worden de verschillende gebieden benoemd; Phosphor Mines, Airport, Volcano, City Capital, Fishing Village, Taro Farms, Beach Defences, Submarine Base, Ancient Structures, Naval Shipyard en Ore Processing Docks.

De release van de Warzone Pacific map Caldera is op 2 december voor de spelers van Call of Duty: Vanguard. Op 3 december is Caldera voor iedereen toegankelijk.

.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.