Rosario Dawson vertelt meer over haar personage in Dying Light 2

Het is niet dat we overstelpt worden met info en beeldmateriaal over Dying Light 2. Maar vandaag hebben we weer wat bewegende beelden op het menu voor jullie.

In een nieuw videodagboek dat Techland vrijgaf vertelt actrice Rosaria Dawson ons meer over haar personage, namelijk Lawan, uit Dying Light 2.

Het is niet de eerste keer dat ze meedoet in een videogame. Zo was ze in 2016 te horen als de stem van Elaris in Ratchet & Clank.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)