fbpx

Vieze Resident Evil: Welcome to Raccoon City-trailer

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Op 24 november zou de nieuwe Resident Evil-prent, Welcome to Raccoon City in de bioscoop moeten te zien zijn. Het moment bij uitstek dus om uit te pakken met een vette trailer, helemaal in Resident Evil-stijl.

De trailer kreeg de bijnaam Nightmare mee, en ik twijfel er niet aan dat als je deze trailer voor het slapengaan bekijkt dat je er nachtmerries zal aan overhouden.

Geloof je me niet? Check hem dan snel hieronder… (Op eigen risico natuurlijk!)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d