Spider-Man vervoegt op 30 november Marvel’s Avengers op PlayStation

Marvel's Avengers Spider-Man

Hij werd met veel bombarie aangekondigd nog voor Marvel’s Avengers goed en wel in de winkelrekken lag en hij zorgde voor heel wat roering onder de Xbox-gamers. Maar op 30 november vervoegt Spider-Man eindelijk de Avengers op PlayStation-consoles.

Volgens Square Enix zorgt de toevoeging van Spider-Man ervoor dat je de game op een compleet nieuwe manier zal kunnen beleven. Door zijn acrobatische vechtstijl moet hij een nieuwe, frisse wind laten waaien doorheen Marvel’s Avengers.

Het verhaal van Spider-Man brengt ons opnieuw bij AIM. Peter ontdekt namelijk dat er een nieuwe, dodelijke, bedreiging is voor de wereld en moet samen met de Avengers AIM zien te stoppen. Tijdens het avontuur bouwt hij een hechte vriendschap op met Ms. Marvel en Black Widow en leert hij functioneren in een team.

Zoals gezegd is Spider-Man een personage dat exclusief naar de PlayStation-versies van Marvel’s Avengers komt. Maar niet getreurd, Square Enix heeft gelukkig voor de anderen ook nog wat lekkers in petto. Zo wordt de nieuwe raid Discordant Sound toegevoegd, kan je nu je gear recyclen en wordt het maximale power level verhoogt naar 175.

Eerder deze week raakte al bekend dat Square Enix de betalende microtransacties uit de game heeft gehaald.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.