eFootball 2022’s update 1.0.0 verschuift naar 2022

Je hebt lelijke games, en je hebt lelijke games, en dan is er nog Konami’s eFootball 2022. God mag weten wat daar tijdens het ontwikkelingsproces gebeurde en of die mannen dronken waren bij de release…

Zoals we allemaal ondertussen weten zag de game er niet uit. Zo waren de spelersmodellen bijvoorbeeld, hoe druk ik dat zacht uit, niet om aan te zien. Konami beloofde echter snel het nodige te doen om hier een mouw aan te passen.

Al hebben ze daar precies een andere inschatting van het woord “snel”… De studio heeft immers aangekondigd dat deze update is uitgesteld tot het voorjaar van 2022.

We hebben geconcludeerd dat er meer tijd nodig is om het product te leveren in de kwaliteit die aan de verwachtingen van onze gebruikers zal voldoen en hebben besloten om de levering uit te stellen.”

Update 1.0.0 zou ook nieuwe content toevoegen aan het spel, waaronder een nieuwe modus, evenals ondersteuning voor mobiele apparaten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)