Vanguard-fans ontevreden met de Zombies-modus

Call of Duty: Vanguard Zombies

Er zijn heel wat Call of Duty-spelers die de game kopen voor de multiplayer, net als er heel veel spelers zijn die grote fan zijn van de Zombies-modus. Maar over die Zombies van Vanguard zijn ze niet te spreken.

Nu dit hadden we misschien wel een beetje zien aankomen. De studio had immers aangegeven dat we pas na het einde van het lopende seizoen, begin december, de main quest te spelen zouden krijgen. Je moet deze modus voorlopig, toch volgens ons, dan ook als een tusendoortje of een opwarmertje beschouwen. Toch?

De Call of Duty Zombies subreddit is gevuld met spelers die ontevreden over Vanguards Zombies-modus.

Een van de berichten met de titel “The Lowest Point in the Zombies Community” heeft meer dan 250 upvotes waarin heel wat spelers hun ongenoegen uiten. Zo is het gebrek aan content een van de grootste ergernissen.

Maar zoals gezegd, we waren op voorhand gewaarschuwd dus het komt wel goed.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)