Betalende XP-boosts verdwijnen uit Marvel’s Avengers

Marvel's Avengers

Square Enix heeft dan toch beslist om de microtransacties, waar niemand in de eerste plaats om heeft gevraagd, uit Marvel’s Avengers te halen. Deze beslissing werd genomen na heel wat kritiek van de spelers toen een maand geleden de betalende boosts werden toegevoegd.

De recentelijk toegevoegde betaalde XP-boosts in Marvel’s Avengers worden vandaag weer uit de game gehaald. De zogenaamde Hero’s Catalysts en Fragment Extractors, waarmee spelers kunnen levelen in de game, zullen niet meer met echt geld aangeboden worden.

Via het Twitter-bericht verontschuldigt de studio zich voor het implementeren van de betalende service. De ontwikkelaar hoopt hiermee het vertrouwen van de spelers terug te winnen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.