Ubisoft gooit per ongeluk Far Cry-missie met Danny Trejo online

Far Cry 6 Danny Trejo

Foutje! Kan gebeuren, baas. Dat moet de werknemer gezegd hebben die per ongeluk een vroege versie van een in ontwikkeling zijnde Far Cry 6-missie online heeft gezet.

In de missie speelt cultacteur Danny Trejo (Machete) de hoofdrol en is onderdeel van een DLC-pakket dat in december pas verschijnt. Hoe de vroege versie van deze missie publiek werd gemaakt in de game, is niet bekend.

Wie de missie wil uittesten is er aan voor de moeite, want Ubisoft heeft een update uitgebracht waarmee de missie verwijderd is uit de game. Verder werden er met de update nog enkele bugs geplet en nieuwe uitdagingen toegevoegd.

Wie de aankomende DLC al wil spoilen, kan in het filmpje hieronder beelden zien van de missie ‘Dani & Danny vs Everybody’.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.