Call of Duty: Vanguard & Warzone – The Pacific Cinematic (Part 1)

Call of Duty Vanguard Pacific

Ik vermoed dat we de komende uren, dagen, weken en uiteraard maanden nog heel wat Vanguard video’s en trailers zullen posten op onze website. Niet meer dan normaal als je weet dat de nieuwste Call of Duty nu in de rekken ligt natuurlijk.

Na de intro cinematic voor Vanguards Zombies-modus is het nu de beurt aan Vanguard en Warzone om in het zonnetje geplaatst te worden.

Dat doen we met The Pacific cinematic (Part 1). Er zal dus wel een Part 2 volgen vermoeden we.

En het leuke is dat we ontdekken hoe de link zit tussen Cold War en Vanguard…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)