Battlefield 2042’s PlayStation trophies zijn bekend

Zelf ben ik niet echt een trophy of achievement hunter. Ik heb dan ook heel weinig games “geplat” om het zo te zeggen. Ik neem ze wel terwijl ik speel, en als de game is uitgespeeld ga ik wel even neuzen of er nog wat easy ones zijn. Maar actief opzoeken doe ik niet.

Voor de gamers waar dit wel het geval is, en die Battlefield 2042 gaan spelen, heb ik goed nieuws. Zij kunnen zich voorbereiden. De lijst met trophies voor PlayStation is namelijk bekend. En zoals we allemaal weten is een goede voorbereiding het halve werk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)