Schrijf je nu in voor de Closed Network Test van Elden Ring

Elden Ring

Het uitstel van Elden Ring komt misschien als teleurstellend nieuws, gelukkig is er ook een lichtpuntje aan het hele gebeuren.

Naast een heel korte trailer met nieuwe beelden heeft Bandai Namco ook een Closed Network Test aangekondigd voor Elden Ring.

Europese spelers moeten zich registreren op eldenring.com/cnt voor een kans om deel te nemen aan de Closed Network Test. De game zal cross-play multiplayer mogelijk maken (PlayStation 5- en PlayStation 4-spelers kunnen samen spelen, hetzelfde geldt voor Xbox Series X|S en Xbox One. PlayStation-spelers kunnen niet met Xbox-spelers spelen). 

Via deze weg kan jij From Software een handje toesteken en ervoor zorgen dat Elden Ring hierdoor in februari een beter product wordt.  Hou er rekening mee dat de bèta enkel speelbaar zal zijn op consoles voor nu. Van 12 tot 15 november zal je op deze tijdstippen de game kunnen proberen:

  • November 12: 12:00  – 15:00 CET
  • November 13: 4:00 – 7:00 CET
  • November 13: 20:00 – 23:00  CET
  • November 14: 12:00 – 15:00 CET
  • November 15: 4:00 – 7:00 CET

Gepubliceerd door Yakkoi

Yakkoi, die in de niet virtuele wereld als Yannick door het leven gaat, heeft een passie voor videogames sinds hij voor het eerst als peuter een Game Boy in de handen nam. Hoewel hij een jack of all trades is op vlak van ontwikkelaars en spelgenres, komen voornamelijk PlayStation-spelreeksen en volwaardige RPG's bovenaan de lijst meest gespeelde games. Al jaren volgt hij de industrie nauwlettend en pent hij met veel emotie zijn uitgedrukte mening neer over alles wat met games te maken heeft.