Spektakel troef in nieuwe Riders Republic live-action trailer

Binnen een dikke week kunnen we ons met z’n allen uitleven in de nationale parken van Ubisofts extreme sportenspel Riders Republic. Van ijs tot sneeuw, van zand tot stof. Er is voor elk wat wils. In afwachting daarvan heeft Ubisoft gisteren de live action trailer van de game vrijgegeven.

De trailer zelf is heel leuk en spectaculair gebracht. Maar er is meer. Ubisoft heet ons van name welkom in de proefweek.  Tijdens deze proefweek, die van 21 oktober tot 27 oktober zal doorgaan, kan je de game tot wel 4 uur lang volledig gratis spelen. Al je voortgang die je tijdens deze proefweek hebt opgebouwd, behoud je wanneer de game effectief uitkomt. Dit is heel goed nieuws voor wie nog twijfelt om Ubisofts nieuwste aan te schaffen.

Verder kan je je aanmelden voor de ‘Mad Challenge’ tijdens de proefweek en zo leuke prijzen winnen. Lees er hier meer over samen met de veelgestelde vragen.

De game verschijnt op 28 oktober 2021 en zal beschikbaar zijn voor PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One & Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.