Ash uit Titanfall 2 is binnenkort speelbaar in Apex Legends

Het nieuwe seizoen van Apex Legends start op 21 oktober 2021. En bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuw personage. Al zal dit bij trouwe fans van Titanfall 2 wel een belletje doen rinkelen. Het gaat hier namelijk om Ash.

Ash is een Simulacrum Pilot uit Titanfall 2. Bij wie het nog steeds geen belletje doet rinkelen, jullie kennen haar misschien beter als Dr. Ashleigh Reid. Ze veranderde in een Simulacrum nadat ze haar collega-wetenschappers had verraden en werd neergestoken. Ze was eerder trouwens reeds te horen in Apex Legends, namelijk als omroepster in de Arenas mode.

Niet enkel mogen we Ash verwelkomen in het 11de seizoen van Apex Legends, genaamd Escape. Er worden er ook nieuwe wapens toegevoegd aan de game. Zo is de C.A.R. SMG ook een knipoog naar de Titanfall-reeks. We hebben echter nog geen idee hoe Ash zal spelen. Binnenkort zal ontwikkelaar Respawn meer informatie vrijgeven.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.