The Haunting keert terug naar Call of Duty: Warzone/Cold War

Warzone The Haunting

Ook in het Call of Duty-universum kunnen we om de haverklap rekenen op speciale in-game events. Iets dat met het in aantocht zijnde Halloween niet anders is natuurlijk.

Ook nu weer keren twee cult-moordenaars terug uit het rijk der doden in The Haunting, een bloedstollend event dat zowel plaats zal vinden in Warzone als in Black Ops Cold War. Reken dus op een nieuw wapen, nieuwe spelmodi en bundels om season 6 nog plezanter te maken.

Season Six wordt minder dan twee weken na de lancering opgefrist met The Haunting in Black Ops Cold War en Warzone, het blockbuster Halloween-event dat beide games vanaf vandaag 19 oktober overneemt en duurt tot en met 2 november.

The Haunting in Warzone, met daarin onder andere het speltype Ghosts of Verdansk, brengt Verdansk terug nar een duister sfeertje. In Black Ops Cold War zorgen nieuwe speltypen in Multiplayer en Zombies ervoor dat je helemaal in de Halloweensfeer komt. In beide games kun je na voltooiing van de The Haunting-uitdagingen de prototypische LAPA SMG vrijspelen – de allereerste beloning voor een event met afstandswapens – waarvoor ook een unieke wapenblauwdruk verkrijgbaar is in de Store, naast Halloween-bundels.

Die extra Store-aanbiedingen omvatten de nieuwe SCREAM’s Ghostface Operator en de Frank the Rabbit Operator Skin, die allebei passen bij Halloween.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)