Open-wereld zombie MMO The Day Before naar PS5 en Xbox Series X

The Day Before

Back 4 Blood, Call of Duty Zombies, World War Z, en zo zijn er nog heel wat games waar je naar hartenlust zombies kan knallen. Maar een open-wereld zombie MMO, dat hebben we nog niet gehad. Toch?

The Day Before, waar we in het verleden reeds beelden van te zien kregen, lijkt op een mix van The Last of Us en The Division. Klinkt veelbelovend alvast.

The Day Before is een MMO third-person shooter met survival-elementen. Spelers zullen verlaten steden, dorpen en winkelcentra moeten verkennen om uitrusting en voorraden te vinden.

Het spel zal PvE bevatten waarin we strategisch in en uit door zombies geteisterde gebieden moeten sluipen om voorraden te verzamelen of ervoor kiezen om er als een heuse Rambo door te knallen.

Het spel zal ook PvP bevatten, waarbij we kunnen kiezen om in lastige situaties samen te vechten tegen de zombies of zich tegen elkaar te keren, want het is tenslotte doden of gedood worden.

The Day Before verschijnt op 21 juni 2022 voor PC en later ook op PS5 en Xbox Series X bevestigde ontwikkelaar FNTASTIC.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)