Discovery Tour voor Assassin’s Creed Valhalla nu gratis beschikbaar

Valhalla’s nieuwe game mode Discovery Tour is gratis voor iedereen die Valhalla bezit, of kan als standalone pc game gekocht worden via Ubisoft Connect en Epic Games Store. Een standalone-versie voor de console, evenals Stadia en Luna, komt eraan in 2022.

Dit is de derde Discovery Tour-game van Ubisoft, na Discovery Tour: Ancient Egypt (Assassin’s Creed: Origins) en Discovery Tour: Ancient Greece (Assassin’s Creed: Odyssey). De Discovery Tour: Viking Age ervaring is een beetje anders dan zijn voorgangers. Het bevat meer verhalende en interactieve elementen in een no-combat omgeving.

Na het introduceren van een nieuwe verhaallijn krijgen spelers de kans om Viking- en Angelsaksische personages uit die tijd te belichamen en deel te nemen aan hun avonturen die zich afspelen in de negende eeuw. Het verhaal neemt je mee door de besneeuwde landen van Noorwegen, de prachtige landschappen van Engeland en de mythische werelden van Jotunheim en Asgard.

En we herhalen het graag nog eens: het is gratis!

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.