Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition in november naar Epic Games Store

Oddworld Soulstorm

Een flinke poos geleden was Oddworld: Soulstorm nog gratis als PS Plus game voor PlayStation 5-gamers. Binnenkort kunnen ook de pc-gamers die fan zijn genieten van een geupdatete versie van Oddworld: Soulstorm.

Ontwikkelaar Oddworld Inhabitants heeft namelijk een Enhanced Edition aangekondigd voor Oddworld: Soulstorm die in november van dit jaar zal verschijnen in de Epic Games Store.

Volgens het team bevat de enhanced edition verbeterde gameplay en motion code, alle updates, en nieuwe content.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)