Topman van Marvel vergelijkt MCU Phase 4 met Infinity Saga

Het is ondertussen al 2,5 jaar geleden dat we met open mond naar het einde van Avengers: Endgame zaten te kijken. Dit was natuurlijk niet het finale einde van het Marvel Cinematic Universe. Topman Nate Moore vergelijkt zelfs de volgende Phase 4 met de Infinity Saga.

Let op: dit artikel bevat spoilers over Marvel’s Endgame.

Phase 4 zal zich vooral richten op de wederopbouw van het universum na de stevige gebeurtenissen in Endgame, nadat de helft van de levende wezens voor vijf jaar verdween. In Marvel’s: Infinity War en Endgame was Thanos de oorzaak van dit gruwelijke plan. Door de infinity stones te gebruiken, zorgde hij ervoor dat de overbevolking werd aangepakt.

Screen Rant had een interview met Nate Moore en hierin werd gevraagd of MCU Phase 4 overeenkomt of anders zal zijn als de Infinity Saga. Nate Moore vertelde dat er een doorlopende lijn zit in de toekomstige films van Marvel. Ze zullen vergelijkbaar zijn met Phase 1 tot en met 3, door wederom een samenhangend verhaal te vertellen in meerdere films.

“De Infinity Stones vielen ons op de een of andere manier in de schoot en hielpen echt om dingen met elkaar te verbinden op manieren die uiteindelijk onverwacht aanvoelen. En ik denk dat Phase 4 vergelijkbaar is.”

Nate Moore

Als grootste voorbeeld worden de Eternals genoemd. Mensen kunnen gewoon los van de film genieten, maar als fans meer films in Phase 4 willen kijken, dan worden karakters of concepten ineens heel anders of groter uitgewerkt.

Het zal afwachten worden wat we allemaal mogen verwachten van deze Phase 4. Inmiddels zijn er wel al twee films uitgekomen die zich bevinden in de nieuwe fase. Black Widow en Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings mochten al de aftrap geven. Op 5 november mogen we ons dan weer verwachten aan de derde Marvel film in Phase 4, namelijk The Eternals.

In onderstaande trailer zie je een overzicht, wat er allemaal gebeurde vanaf Phase 1 tot en met 3.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.