Marvel’s Eternals-trailer toont bitsige battle tussen Gilgamesh en Deviant

Eternals

Marvel, dat zijn Hulk, Iron Man, Spider-Man, HawkEye, Thor en een pak andere, vooral bekende, superhelden. Maar daarnaast is er een nieuw team van superhelden dat al duizenden jaren op aarde verkeert om ons te beschermen tegen de Deviants.

In de nieuwe Marvelfilm maken we dus kennis met de Eternals. En dat ook zij over een stevige portie superheldenkrachten beschikken, dat zien we in deze nieuwe trailer waarin Gilgamesh zijn krachten gebruikt om een aanvallende Deviant een pak slaag te verkopen.

Marvel Studios’ Eternals is een nieuw team van Superhelden in het Marvel Cinematic Universe, oude buitenaardse wezens die al duizenden jaren in het geheim op aarde leven. Na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame, dwingt een onverwachte tragedie hen uit de schaduw om zich te herenigen tegen de oudste vijand van de mensheid, de Deviants.

Het is de eerste film gebaseerd op de Marvel-personages Eternals in het Marvel Cinematic Universe.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)