Nieuwe Forza Horizon 5-video toont Seasons en Horizon Stories

Binnenkort kunnen Xbox-gamers, en in het bijzonder de fans van open-wereld racegames, zich weer helemaal uitleven in Forza Horizon 5. Gratis trouwens als je een Xbox Game Pass hebt.

In een nieuwe aflevering van ontwikkelaar Playground Games’ Forza Horizon 5 Let’s Go! livestream, vertelt het team ons alles over hun aanpak wat betreft Seasons (Series in de wereld van Forza), personalisatieopties en de Horizon Stories.

Forza Horizon 5 Series 1 start 11 november, drie keer raden trouwens wie er op 12 november jarig is, en Playground belooft dat toekomstige updates de kaart van de game daadwerkelijk zullen doen evolueren en bijwerken, vergelijkbaar met hoe seizoenen worden aangepakt in battle royale-games.

Ook leuk om mee te geven is dat de DMC DeLorean weer van de partij is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)