Epic Games Store krijgt volgende week achievements

Ik geef eerlijk toe dat een van de redenen waarom ik game ook het verzamelen van trophies of achievements is. Je hebt ze bij Xbox, PlayStation en Steam, maar niet bij Epic. Daar komt volgende week verandering in.

Epic liet weten dat hun systeem, dat een mix bevat van trophies en ervaringspunten vanaf volgende week zal starten. Verder zijn er ook de nodige vergelijkingen met Xbox en PlayStation. Zo zal elke EGS-prestatielijst tot 1000 ervaringspunten gaan, waarbij kleinere prestaties (45 punten of minder) worden aangeduid als brons en hogere punten worden omschreven als zilver, goud en platina.

Epic heeft nog niet gezegd hoe deze punten de dienst zullen beïnvloeden. “Hou je ogen open voor meer updates waar je op hebt gewacht als we later dit jaar nieuwe sociale functies en spelersbeloningen droppen“, laten ze nog weten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)