Pragalicious serveert: Chernobylite op PlayStation 5

Overleef de apocalyptische wereld in en rond de ontplofte kernreactor van Chernobyl in deze sci-fi survivalgame Chernobylite. Wij serveren je het eerste kwartier aan gameplay op de PlayStation 5.

Check zeker ook de review die RoMa schreef van de consoleversie van de game. Praga zijn PC-review lees je dan weer hier terug.

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.