Grootste MCU-personage ooit doet zijn intrede in Guardians of the Galaxy-kerstspecial

The Guardians Of The Galaxy Holiday Special

We mogen ons weer opmaken voor heel wat lekkers van de coolste beschermers van het universum! Niet alleen verschijnt later deze maand een single-player game rond deze bende, er wordt ook druk gewerkt aan Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Op de film is het nog een hele poos wachten jammer genoeg. Regisseur en scenarist James Gunn werkt op dit moment het script en storyboards af, waarmee de film op koers ligt om zijn release op 5 mei 2023 te halen.

Maar in tussentijd zullen we ons ook kunnen warmen aan een heuse Guardians of the Galaxy-kerstspecial. Tijdens de feestdagen van 2022 zal deze te zien zijn via Disney+ en deze zal gelijktijdig met de film worden opgenomen.

Gunn zegt dat hij dezelfde sfeer wil creëren als bij de Star Wars specials in de jaren ’80. Bovendien gaf hij op Twitter mee dat hij in deze special een van de coolste personages uit het Marvel Cinematic Universe zal introduceren. Straffe woorden, dus ik ben wel benieuwd wie dit zal worden! De Kerstman!?

Deze special zal de brug moeten vormen tussen Guardians of the Galaxy Vol. 3 en Thor: Love And Thunder die vanaf 6 mei 2022 te zien moet zijn in de bioscopen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.