Gruwelijke moorden in nieuwe Chucky-trailer

Zal ik een slaapkamergeheim vertellen? Mijn slaapkamer staat vol met action figures en gaming poppen. (Geen Barbies!) Mijn ergste nachtmerrie? Dat ze op een nacht tot leven komen en me aan stukken snijden. Kan niet zeg je? Dan heb je Chucky nog niet gezien zeker?

Naast de beruchte films waarin de moordzuchtige pop Chucky tot leven komt en met een groot mes mensen gaat vermoorden, is er ook een serie. En van die serie, die vanaf 12 oktober te zien is op Syfy en USA Network, verscheen er een nieuwe trailer.

Het verhaal gaat als volgt: Wanneer er een klassieke Chucky pop opduikt bij een rommelmarkt in een buitenwijk, raakt een idyllisch Amerikaans stadje in chaos verstrengelt. Enkele tijd daarna vinden er zich een reeks gruwelijke moorden plaats die de geheimen als hypocrisie van de stad bloot lijken te leggen.

Ondertussen dreigt de komst van zowel vijanden als bondgenoten uit Chucky’s verleden de waarheden achter de gepleegde moorden te onthullen, evenals de geheimzinnige oorsprong achter hoe Charles Lee Ray van een ogenschijnlijk gewoon kind transformeerde tot de beruchte “Lakeshore Strangler.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Gruwelijke moorden in nieuwe Chucky-trailer'

Reacties zijn gesloten.